Šibenčanin zlatnog glasa, Marko Škugor pojačat će veliki koncert klapa u ‘Lisinskom’ u Zagrebu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najbolji mladi hrvatski tenor, Šibenčanin zlatnog glasa, Marko Škugor, pridružit će se klapama na njihovom velikom koncertu u Lisinskom 14. svibnja! Marko je svojim talentom, sjajnim vokalom i lakoćom kojom pjeva brzo osvojio publiku i dobio zasluženu priliku da se predstavi u Lisinskom.

Marko će tako nastupiti uz klape Cambi (K. Kambelovac), Šufit i Maslina te njihova gosta Tedija Spalata i ne krije radost zbog toga.

Velika mi je čast biti dijelom ovog velikog glazbenog spektakla u hramu hrvatske glazbe. Za tu prigodu pripremam i jednu posebnu pjesmu, kaže Marko i dodaje kroz smijeh da je, slušajući tatu kako se priprema za koncert, i njegov sinčić Andrija propjevao.

I piva bolje od tate! Možda me s mamom dođe slušati u Lisinski. kaže ponosni Marko za kojeg kažu da ima glas kakav se nije čuo od velikog Vice Vukova. Šibenik, grad glazbe, nakon velikih tenora Vice Vukova, Branka Bubice i Đanija Stipaničeva, s Markom Škugorom dobio je još jednom tenora kojim se može ponositi.

Do sada je Marko izdao singlove ‘Zlato moje’, veliku uspješnicu ‘Dalmatinska vilo’, ‘Čovik s mora’, ‘Ako imaš dušu’ i ‘Srića moja’, a na radost svojih obožavatelja ljeto će provesti radno i sa koncertnim programom ‘Zvuci Mediterana’ obići Hrvatsku. Čeka ga i veliki koncert 9. svibnja u Portorožu u Avditoriju, prekrasnoj ljetnoj pozornici koja ima kultni status u Sloveniji, zajedno sa Tomislavom Bralićem, klapom Intrade i klapom Šufit.


Pratite nas i na društvenim mrežama: