Pritvor i kaznena prijava

Policija u autu zaustavila 23-godišnjeg dilera iz Vodica, a Arja mu u kući nanjušila kokain i marihuanu. Nađena vaga i novac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je, kako navode u priopćenju, prema ranije prikupljenjim saznanjima, prije dva dana oko 17.50 sati, u Tribunju zaustavila Forda šibenskih registracija kojeg je vozio 23-godišnjak koje su priveli u policiju. Tijekom kriminalističkog istraživanja, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 27. svibnja u Vodicama je pretražena obiteljska kuća koju koristi osumnjičenik, a službeni pas za detekciju droga Arija reagirala nanjušila je drogu. Pretragom je pronađena i oduzeta 31 PVC vrećica s kokainom težine ispunjena 27,1 gram, jedna vrećica s marihuanom težine 266 grama, digitalna vaga za precizno mjerenje i oko 12.000 kuna.

Utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu posjedovao radi daljnje neovlaštene prodaje. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.


Pratite nas i na društvenim mrežama: