Sumnjivac za ubojstva

Policija pretražuje kuću Branka Kolopera Matkola u Donjem Polju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Branko Koloper Matkol je sumnjivac za počinjena ubojstva na vodičkom i šibenskom području, a neslužbeno doznajemo da je policija krenula u pretragu Koloperove kuće.

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12.56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano, poručili iz PU šibensko-kninske.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama, zaključuju iz PU šibensko-kninske.


Pratite nas i na društvenim mrežama: