Zavšena istraga

Policija potvrdila samoubojstvo: Uzrok smrti Tonija Matasa kod Knina nije kazneno djelo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska policija je utvrdila da smrt 50-godišnjaka pronađenog u automobilu na području Kravlje drage, nedaleko Knina, nije posljedica kaznenog djela, odnosno da je riječ o samoubojstvu iz vatrenog oružja.

– Dovršeno je postupanje policije temeljem obavijesti građana od 21. ožujka u 12 sati da se na području Kravlje drage, nedaleko Knina, u automobilu nalazi mrtvo tijelo muške osobe. Provedenim mjerama i radnjama od strane policije, kao i obavljenom obdukcijom u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, utvrđeno je da se radi o 50-godišnjaku te da njegova smrt nije posljedica kaznenog djela – priopćili su iz PU šibensko-kninske.

O svemu poduzetom i utvrđenom će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Podsjetimo, riječ je o Toniju Matasu, bivšem šefu zadarskog centra SOA-e koji je, po pisanju medija, u subotu bio u lovu na području Zrmanje s više ljudi iz kruga bliskog Smiljanu Reljiću. Reljić je bivši ravnatelj Službe za zaštitu ustavnog poretka (SZUP-a, današnje SOA-e), pomoćnik ministra unutarnjih poslova te voditelj Nadzorne službe Ureda za nacionalnu sigurnost (UNS-a).

Kasnije tijekom dana mu se, navodno, izgubio svaki trag. Jedan njegov prijatelj kazao nam je da je bio dobre volje i da nije imao razloga ubiti se, dok drugi poznanik navodi da je imao neke privatne probleme.

Policija se u nedjelju poslijepodne oglasila priopćenjem, ali nisu otkrili detalje.

– U 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage, područje između Knina i Gračaca, u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano – priopćili su u nedjelju iz PU šibensko-kninske.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.