Podignuta optužnica

Muškarac (42) u Vodicama uhodio konobaricu i provalio joj u stan dok je spavala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 42-godišnjaka zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja, izvijestili su iz DORH-a.
Tereti ga se da je tijekom lipnja i srpnja 2020. godine u Vodicama svakodnevno dolazio do ugostiteljskog objekta u kojem je oštećenica zaposlena, stajao na terasi, ulazio u prostor za osoblje, hodao za njom i gledao u nju, a s takvim ponašanjem je nastavio i nakon što mu je ona više puta kazala da ju ostavi na miru. Pratio ju je po gradu, prilazio joj i obraćao joj se te se zadržavao u njezinoj neposrednoj blizini, tereti ga se, kao i da je bez njezina znanja i u njezinoj odsutnosti ulazio u stan koji koristi, a u kojem je pomicao namještaj i ostavljao svoje stvari.
DORH ga tereti  da je 29. srpnja 2020. u noćnim satima, ušao u sobu u kojoj je djevojka spavala, a kad se ona probudila i ugledala ga, počela je dozivati pomoć pa je on pobjegao u nepoznatom smjeru. Okrivljenika se tereti da je svojim postupanjem izazvao kod oštećenice tjeskobu i strah za njezinu sigurnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama: