Mortus pijani 21-godišnjak Škodom ‘bauljao’ po Roškom slapu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je u petak oko 15.45 sati na županijskoj cesti na Roškom slapu zatekla 21-godišnjak da pod utjecajem alkohola, koji je prije stjecanja prava na samostalno upravljanje vozilima, upravljao osobnim automobilom Škoda Fabia, šibenskih registarskih oznaka. Izmjerena mu je koncentracija od 3,38 promila alkohola u organizmu. Radi neposrednog sprječavanja nastavka činjenja prekršaja 21-godišnjak je smješten u posebne prostorije do otriježnjenja, a protiv njega će biti podnijet Optužni prijedlog.

Prošlog utorka u 13.45 sati na autocesti A-1 kod čvora Pirovac policija je zatekla 55-godišnjeg nizozemskog državljanina u jurnjavi osobnim automobilom Mercedes,  nizozemskih registarskih oznaka, brzinom od 254 kilometara na sat. Vozaču je na mjestu prekršaja naplaćena novčana kazna.

U proteklom tjednu, na našem području ukupno se dogodilo 18 prometnih nesreća od kojih je osam s ozlijeđenim osobama. U tim prometnim nesrećama četiri osobe su zadobile teške, a pet osoba je lakše ozlijeđeno.

Tijekom proteklog tjedan na našem području su zabilježene i tri prometne nesreće u kojima su sudjelovali vozači i putnici na mopedima i motociklima, a tri su vozača zadobila teške tjelesne ozljede.

Neprilagođena brzina i dalje je na prvom mjestu neposrednih uzroka nesreća, a čak 66 vozača kažnjeno je proteklog tjedna zbog tog prekršaja. Ujedno je iz prometa isključeno 56 vozača i 19 vozila.


Pratite nas i na društvenim mrežama: