Završio u zatvoru

Mladić (24) u Šibeniku nožem pokušao ubiti 21-godišnjaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja 24-godišnjaka kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva, podnijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega, te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor, izvijestili su iz DORH-a.
Postoji osnovana sumnja da je 24-godišnjak 23. prosinca između 15 i 16 sati u Šibeniku, najprije zaprijetio 21-godišnjaku da će ga usmrtiti, a zatim mu prišao i fizički ga napao. U tijeku sukoba u nakani da ga usmrti, nožem ga ubo u leđa i desnu nadlakticu nanijevši mu ubodne rane na leđima torokalno i siječnu ranu desne nadlaktice. Daljnji napad je prestao kad je oštećenik uspio pobjeći.
Državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku prijedlog da se protiv 24-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.
Podsjetimo, zbog pokušaja ubojstva u Šibeniku policija je pritvorila i kazneno prijavila 24-godišnjaka, a njegova 21-godišnja žrtva zaradila je prekršajnu prijavu. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno i da je 21-godišnjak ranije počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji na štetu 51-godišnjakinje, majke osumnjičenog 24-godišnjaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama: