Policija traži počinitelje

Lopovi na zadatku: Provaljuju u ugostiteljske objekte, kradu dijelove auta i drvnu građu

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenskoj policiji proteklog vikenda su prijavljene tri teške krađe i dvije krađe. Nepoznati počinitelj je od 11. do 18. travnja u Grebaštici, provalio u pokretni objekt 65-godišnjaka. Iako nije ništa ukrao, materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.

U Šibeniku u noći s petka 16. na subotu 17. travnja nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt 56-godišnjakinje i ukrao novac.

U razdoblju od 15. do 17. travnja, nepoznati počinitelj je u Šibeniku provalio u ugostiteljski objekt. Nije ništa ukrao ali je uništio inventar, a procijenjena šteta je preko tisuću kuna.

U razdoblju od 15. ožujka do 29. ožujka u Vodicama, nepoznati počinitelj je 54-godišnjaku s parkiranog automobila ukrao dijelove vrijedne par tisuća kuna.

U Štikovu, od 25. do 30. ožujka, nepoznati počinitelj je na štetu javne ustanove ukrao drvnu građu u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska stvari.


Pratite nas i na društvenim mrežama: