Blizu Šibenika

Bivšoj prijetio da će joj ubiti kćer, pa joj provalio u brod, porezao je i bacio laptop u more

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv 37-godišnjaka koji je na Staru godinu prijetio bivšoj djevojci.

Tereti ga se da je 31. prosinca 2020. bivšoj djevojci u nekoliko navrata putem mobitela prijetio da će joj usmrtiti kćer. Tereti ga se da je 1. siječnja 2021. oko 3 sata, u mjestu pored Šibenika, u alkoholiziranom stanju došao na brod na kojem je bila oštećenica s prijateljem, lupao na vrata i vikao joj da mu otvori, a potom je razbio ulazna vrata i dio namještaja prijeteći joj smrću, stoji u priopćenju iz DORH-a.

Nadalje, tereti ga se da je potom gurnuo bivšu djevojku na krevet i imajući nož u ruci s njom se naguravao dok se ona pokušavala osloboditi porezavši je pritom, kao i da ju se udario otvorenim dlanom po licu, a potom bacio u more njezino prijenosno računalo. Okrivljenik je opisanim postupanjem izazvao kod oštećenice strah da će ostvariti prijetnje i nanio joj štetu u iznosu od oko 40.000 kuna.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Pratite nas i na društvenim mrežama: