Vrijednost radova nešto viša od 328 tisuća kuna

Završni radovi u Ulici 7. kontinenta, sve bi trebalo biti gotovo do kraja svibnja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Ulici 7. kontinenta traju završni radovi na uređenju. Trenutno se izvode radovi parternog uređenja ulice, a potom će se izvesti nova kolnička konstrukcija, izgradit će se novi armiranobetonski potporni zid na dijelu ulice položen s južne strane, kao i sustav oborinske odvodnje.

Do sada su obnovljene vodovodne i električne instalacije, a u narednim danima započet će se s asfaltiranjem koje će za Grad Šibenik izvesti tvrtka Ceste Šibenik. Vrijednost radova iznosi nešto više od 328 tisuća kuna.

– Radove podzemnog kabliranja instalacija gdje god je to bilo tehnički izvedivo, za HEP je izvela tvrtka Filips. Sve zračne instalacije su postavljene pod zemlju kao i kućni priključci. Izvedeno je kabliranje javne rasvjete,  promijenjen je kabel srednjeg napona, te će se također uklonit veliki čelični stup koji se nalazi na parceli u privatnom vlasništvu – poručili su iz grada.

Vodovod je rekonstruirao vodovodnu i kanalizacijsku mrežu u ulici, dok je na stubištu u Ulici Zdravke Bege rekonstruirana vodovodna mreža. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja svibnja, ukoliko to dopuste vremenski uvjete.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: