Vrijednost radova nešto viša od 328 tisuća kuna

Završni radovi u Ulici 7. kontinenta, sve bi trebalo biti gotovo do kraja svibnja

U Ulici 7. kontinenta traju završni radovi na uređenju. Trenutno se izvode radovi parternog uređenja ulice, a potom će se izvesti nova kolnička konstrukcija, izgradit će se novi armiranobetonski potporni zid na dijelu ulice položen s južne strane, kao i sustav oborinske odvodnje.

Do sada su obnovljene vodovodne i električne instalacije, a u narednim danima započet će se s asfaltiranjem koje će za Grad Šibenik izvesti tvrtka Ceste Šibenik. Vrijednost radova iznosi nešto više od 328 tisuća kuna.

– Radove podzemnog kabliranja instalacija gdje god je to bilo tehnički izvedivo, za HEP je izvela tvrtka Filips. Sve zračne instalacije su postavljene pod zemlju kao i kućni priključci. Izvedeno je kabliranje javne rasvjete,  promijenjen je kabel srednjeg napona, te će se također uklonit veliki čelični stup koji se nalazi na parceli u privatnom vlasništvu – poručili su iz grada.

Vodovod je rekonstruirao vodovodnu i kanalizacijsku mrežu u ulici, dok je na stubištu u Ulici Zdravke Bege rekonstruirana vodovodna mreža. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja svibnja, ukoliko to dopuste vremenski uvjete.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.