Reakcija na izjavu

Vidović opet odgovara premijeru: ‘A da Plenković napokon izgovori što ja to točno lažem?’Foto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Saborski zastupnik Franko Vidović i danas je reagirao na izjavu premijera Andreja Plankovića gdje je ovaj kazao da ‘Franko Vidović laže’. Reakciju prenosimo u cijelosti.
‘Milanovićev napad na šefa sabora je sramotan”, dodao je. Plenković je dodao i to da Franko Vidović laže. A da Plenković napokon izgovori što ja to točno lažem? Prvo su jučer bile upitne izjave koje su svima dostupne i mogu ih usporediti. Pa sam uputio demantij. A danas je šire: “Franko Vidović laže!”
I što sad da ja odgovorim? Ovo postaje baš neozbiljno. Svaki dan predsjednik Vlade RH ima potrebu osvrnuti se na mene!? Zar građani Hrvatske nemaju nijedan drugi problem?
Zašto naš premijer ne progovara o razlozima izostanka obnove nakon potresa? Zašto ne progovara kako ćemo deblokirati ljude koji su blokirani? Zašto ne progovara o načinu na koji se vode ovrhe? Zašto ne progovara o parafiskalnim nametima u gospodarstvu? Zašto ne progovara o problemima u pravosuđu? Zašto ne progovara o lošem gospodarenju državnim poljoprivrednim zemljištem? Zašto ne progovara o konačnoj pobjedi nad COVIDOM19 ( jednu smo već doživjeli prošle godine kad je on objavio da smo pobijedili COVID19) ? Zašto ne progovara o paničnom bjegu naših građana i napuštanju zemlje trbuhom za kruhom? Zašto ne progovara o činjenici da nam turizam iznosi preko 20 posto BDP-a, a da su sve ostale grane zanemarene ili na izdisaju? Zašto ne progovara da ne smanjujemo nezaposlenost jer smo u gospodarskoj ekspanziji nego jer nas sve manje radno sposobnih živi u Hrvatskoj? Zašto ne progovara o umirovljenicima od kojih dobar dio živi na rubu siromaštva? Zašto ne progovara o stanju u zdravstvenom sustavu? Zašto ne progovara o stanju u pravosuđu, financijama? Zašto ne progovara o stanju u socijali? U školstvu?
Ovakvih zašto ima cijelo more i mogu do kraja svijeta nabrajati!
I sad, mislite li Vi koji pratite situaciju da moja istina ili laž može presudno utjecati na premijera da se sve gore nabrojeno promijeni?
A o događanjima na Vijeću za obranu neću više reći ni riječ, nemam potrebu, nisam opterećen svojom ulogom niti sam u povijesnoj misiji. A i Vijeće je, navodno, tajno!’, stoji u reakciji.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.