VIDEO Šibenski srednjoškolci priključili se akciji za šibensku i vinkovačku pedijatriju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Veliki broj Šibenčana pridružio se humanitarnoj akciji firme B!tonic koja će donacijom pomoći odjelima Pedijatrije šibenske i vinkovačke bolnice. Među njima su i učenici Gimnazije Antuna Vrančića i Turističko-ugostiteljske škole Šibenik.

– Cilj akcije je prikupiti sredstva za djecu u bolnicama u Vinkovcima i Šibeniku te im staviti osmijehe na lica u blagdansko vrijeme – poručili su trećaši šibenske Turističko-ugostiteljske škole koji su se zajedno sa razrednicom Dianom Svirčić pridružili akciji.

I gimnazijalci su se odazvali akciji u velikom broju, a humanitarnoj akciji koja traje do 15. prosinca možete se pridružiti i vi.

Humanitarnu akciju provodi tvrtka B!tonic sa sjedištem u Beču, a zadatak je u trideset sekundi napraviti što više čučnjeva. Svaki čučanj vrijedi jednu kunu, a sav prikupljen novac bit će podjednako podijeljen šibenskoj i vinkovačkoj Pedijatriji.

Akcija traje do subote, a svi vi koji se još niste priključili akciji, izdvojite 30 sekundi svog vremena, upalite snimalicu i napravite čučnjeva koliko možete, a potom objavite video na Facebooku uz hashtagove #30sekzadjecu i #btonichrvatska. Za svaki čučanj donirate po jednu kunu djeci.

Akciji su se dosad odazvali brojni Šibenčani pa su tako video postavili dogradonačelnik Paško Rakić, šibenski powerlifteri, HNK Šibenik i redakcija Šibenskog portala.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.