Šest pacijenata je na infektologiji

U županiji šest novooboljelih, u samoizolaciji 293 osobe

Ilustracija/Arhiva

U našoj županiji šest je osoba oboljelo od Covid-19, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije. Radi se o dvije osobe iz Knina, jednoj iz Šibenika, jednoj s područja Drniša i jednoj s područja Općine Tisno.

Također, oboljela je i jedna osoba koja ima prebivalište u drugoj županiji, a trenutno boravi na području naše županije.

Radi se o mlađim i osobama srednje životne dobi koje su uglavnom bile u kontaktu s ranije oboljelima.

Trenutno je 55 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije, od kojih se šest osoba liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. U posljednja  24 sata uzorkovano je 87 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 293 osobe koje su kontakti već poznatih oboljelih osoba. Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.