108 aktivnih slučajeva

U županiji opet velik broj novooboljelih, testirana 294 uzorka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 24 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije – 11 osoba s područja Šibenika, pet osoba s područja Drniša, po dvije osobe s područja Vodica i Unešića te po jedna osoba s područja Knina, Murtera, Primoštena i Tribunja. testirana su 294 uzorka.

Trenutno je 108 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a jedna osoba na terapiji visokim protokom kisika. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 198 osoba. Od toga je 160 bliskih kontakata oboljelih, a za 38 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.