Na liječenju 38 osoba

U županiji 82 novooboljele osobe u protekla 24 sata. Najviše sa šibenskog područja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 82 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije, a od toga ih je 37  s područja Šibenika, 10 s područja Knina, šest s područja Kistanja, pet s područja Vodica, četiri osobe su s područja Primoštena, po tri s područja Bilica i Pirovca, dvije osobe s područja Drniša te po jedna osoba s područja Promine, Rogoznice, Tisnoga, Skradina, Murtera i Kijeva.

Oboljelo je i četvero korisnika Doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek, a također oboljela je i jedna osoba koja trenutno boravi na našem području, a prebivalište joj je drugdje, kao i jedna osoba s prebivalištem u drugoj županiji koja radi na području naše županije, gdje je i ostvarila kontakte, priopćeno je iz Županijskog stožera.

U šibenskoj bolnici trenutno se liječi 38 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a u kninskoj bolnici trenutno se liječi ukupno 16 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Trenutno je 458 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije dok je pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno 1200 osoba.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 206 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama: