16 osoba na liječenju

U županiji 65 novooboljelih osoba. Najviše u Šibeniku i Kninu

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 65 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to sedam korisnika Cvjetnog doma u Šibeniku, 17 osoba s prebivalištem na području Šibenika, 16 osoba s prebivalištem na području Knina, 14 s područja Drniša, četiri iz Vodica, po dvije iz Rogoznce i Bilica, te po jedna osoba s područja Murtera i Tisnoga. Također, zaražene je jedna osoba koja trenutno boravi na području naše županije, a prebivalište joj je drugdje.

Nažalost, preminula je ženska osoba starije životne dobi oboljela od COVID-19 infekcije. 16 osoba se liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno je 232 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 174 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, a pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 563 osoba, izvijestio je Županijski stožer.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.