Trenutno 586 aktivnih slučajeva

U županiji 208 novooboljelih u protekla 24 sata. Na bolničkom liječenju 69 osoba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 208 osoba je oboljelo od COVID- 19 infekcije od 396 testiranih uzoraka: 90 osoba s područja Šibenika, 31 osoba s područja Vodica, 23 osobe s područja Drniša, 17 osoba s područja Knina, osam osoba s područja Pirovca, po sedam osoba s područja Murtera i Skradina, po pet osoba s područja Tisnog, Primoštena i Tribunja, tri osobe s područja Bilica, po dvije osobe s područja Promine, Ružića i Unešića te jedna osoba s područja Ervenika, priopćio je Županijski stožer.

Trenutno je 586 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 57 osoba, od kojih je 12 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 12 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1150 osoba. Od toga je 1136 bliskih kontakata oboljelih, a za 14 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.