Treuntno je 137 aktivnih slučajeva

U županiji 10 novih slučajeva zaraze. Stigao i tjedni pregled oboljelih po mjestu stanovanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 10 osoba je oboljelo od COVID-19 Infekcije, a preminula je muška osoba starije životne dobi oboljela od COVID-19 infekcije, koja se liječila u šibenskoj  bolnici, izvijestio je Županijski stožer.

Trenutno je 137 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici trenutno se liječi 37 osoba, dok se u kninskoj bolnici liječi 17 osoba.

Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji, dok je pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno 492 osobe.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 26 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Inače, u proteklom tjednu, od 28. prosinca do 3. siječnja, ukupno je oboljelo 259 osoba: 133 osobe s područja Šibenika, 20 osoba s područja Drniša, 17 s područja Knina, 14 s područja Vodica, po 3 osobe s područja Murtera, Skradina, Rogoznice i Pirovca, po 5 osoba s područja Tisnog i Kistanja, 2 osobe s područja Promine, po jedna osoba s područja Unešića, Biskupije i Kijeva, 4 osobe s područja Primoštena, 9 osoba s područja Bilica, 23 osobe s područja Tribunja te 12 osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: