Objavljeni tjedni podaci po gradovima i općinama

U našoj županiji tri novooboljele osobe, u šibenskoj bolnici preminuo stariji muškarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na području Šibensko-kninske županije u protekla 24 sata tri su osobe oboljele od Covid-19 infekcije, a preminula je muška osoba starije životne dobi oboljela od Covid-19 infekcije, koja se liječila u šibenskoj bolnici, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Trenutno je na području naše županije 107 aktivnih slučajeva oboljenja od Covid-19 infekcije.

U šibenskoj bolnici trenutno se liječi 20 osoba, dok se u kninskoj bolnici liječi 13 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 453 osobe.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 12 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

U proteklom tjednu, od 11.-17. siječnja 2021., ukupno je oboljelo 175 osoba: 77 ih je s područja Šibenika, 10 s područja Drniša, 32 osobe su s područja Knina, 20 ih je s područja Vodica, po 6 osoba s područja Tisnog i Pirovca, 4 osobe su s područja Primoštena, po 3 osobe s područja Promine i Bilica, po dvije osobe s područja Kistanja i Tribunja, po jedna osoba s područja Biskupije, Unešića i Skradina te 7 osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.

Iz Stožera mole građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera te podsjećaju da sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.


Pratite nas i na društvenim mrežama: