Pod mjerama nadzora su 82 osobe

U našoj županiji su četiri novooboljele osobe

U Šibensko-kninskoj županiji tri osobe oboljele su od zarazne bolesti COVID-19 u protekla24 sata, priopćili su iz Stožera civilne zaštite županije. Sve osobe su mlađe životne dobi.

Oboljela je ženska osoba s prebivalištem u Šibeniku, kontakt oboljele osobe, potom muška osoba s prebivalištem u Šibeniku čija je epidemiološka obrada u tijeku, te muška osoba koja boravi u Bilicama, a došla je iz Njemačke, čija je epidemiološka obrada u tijeku.

Također, obolio je i muškarac srednje životne dobi koji trenutno boravi u našoj županiji, a čije je prebivalište  u drugoj županiji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 82 osobe. 79 osoba su kontakti oboljelih, tri osobe su se javile nadležnom epidemiologu, a ušle su u Republiku Hrvatsku iz trećih zemalja.

U šibenskoj bolnici nema pacijenata na liječenju, a u posljednja  24 sata uzorkovano je sedam uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. U županiji je trenutno 35 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.