Na respiratorima 11 bolesnika

U našoj županiji preminule dvije osobe. Velik broj novih slučajeva zaraze

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 135 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 88 osoba s područja Šibenika, 15 osoba s područja Vodica, sedam osoba s područja Bilica, pet osoba s područja Tisnog, po četiri osobe s područja Knina i Tribunja, tri osobe s područja Kistanja, po dvije osobe s područja Pirovca, Skradina i Primoštena te po jedna osoba s područja Drniša, Unešića i Rogoznice. Preminule su dvije ženske osobe (1933. i 1940. godište), koje su se liječile u šibenskoj bolnici.

Trenutno su 563 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 54 osobe, od kojih je 11 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 14 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji, priopćili su iz Županijskog stožera civilne zaštite.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 1033 osobe. Od toga je 1018 kontakata oboljelih, a za 15 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 405 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.