Tri su osobe preminule

U našoj županiji 61 novooboljeli od Covid-19 infekcije, najviše u Šibeniku i Kninu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Šibensko-kninskoj županiji u protekla 24 sata, 61 osoba je oboljela od Covid-19 infekcije, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Među novooboljelima 24 osobe su s područja Šibenika, 14 ih je s područja Knina, sedam s područja Vodica, po četiri s područja Drniša i Pirovca, tri osobe su s područja Bilica te po jedna osoba s područja Rogoznice, Murtera, Tisnog i Promine.

Također, oboljela je i jedna osoba koja trenutno boravi na našem području, a prebivalište joj je drugdje.

Nažalost, preminule se tri osobe starije životne dobi oboljele od Covid-19 infekcije; muška i ženska osoba koje su se liječile u šibenskoj bolnici te ženska osoba koja se liječila u kninskoj bolnici.

U šibenskoj bolnici trenutno se liječi 37 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a u kninskoj bolnici trenutno se liječi ukupno 15 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Trenutno je 420 aktivnih slučajeva oboljenja od Covid-19 infekcije. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1075 osoba. U posljednja 24 sata uzorkovan je 251 uzorak za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama: