U šibenskoj bolnici 29 pacijenata

U našoj županiji 14 novooboljelih. Preminula jedna osoba

COVID 19 testiranje
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 14 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 12 osoba s područja Šibenika te po jedna osoba s područja Drniša i Biskupije. Preminula je ženska osoba starije životne dobi (1937. godište), koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Trenutno su 423 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 29 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru, a četiri osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 193 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, priopćili su iz Županijskog stožera.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 867 osoba. Od toga je 828 bliskih kontakata oboljelih, a za 39 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.