Tvrtke ovog tjedna nude jako zanimljive poslove. Provjerite koje radnike traže i prijavite se

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika. Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 2 pozicije za područje Hrvatske,Turske, Bugarske. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/f) – Turkey, Bulgaria & Croatia i Overseas Risk & Safety Manager (m/f) – Turkey, Bulgaria & Croatia. Vaši zadaci na ovim pozicijama uključuju procjenu rizika na brojnim destinacijama, predviđanje rizika i izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj po želji i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine, Zubotehničar, Dentalni asistent. Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31. prosinca, pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 15 hotela smještenih na 6 prekrasnih destinacija, zapošljava na 15 pozicija. Traže se: Digital Marketing Specialist – PPC i SEO, Recepcioner, Voditelj restorana i barova te brojni drugi kandidati za široku lepezu poslova u ugostiteljstvu. Provjerite sve natječaje na linku. Mjesto rada: Bol, Supetar, Starigrad-Paklenica.

Deltron d.o.o. ima raspisan natječaj za poziciju: Diplomirani inženjer strojarstva – Voditelj projekta u Zadru. Tvrtka je osnovana 1995. godine, a danas je jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Potrebna vam je najmanje viša škola iz traženog područja, 2 godine radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Ostale uvjete provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Manpower za klijenta, renomiranu kompaniju koja izrađuje dijelove za namještaj, podove i ostale proizvode za opremanje domova, zapošljava Komercijalista na terenu u Zadru. Opis posla uključuje unapređenje poslovanja s postojećim te pronalaženje novih kupaca. Prijavite se klikom na brzu prijavu. Sretno.

DOMUS CONSTRUCTA d.o.o. za graditeljstvo, trgovinu i usluge zapošljava Građevinskog poslovođu/Poslovotkinju u Zadru. Uvjet prijave je jednogodišnje iskustvo na poslovima građevinskog poslovođe te čitanje armiračkih i tesarskih nacrta. Prijavite se putem linka.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača. Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila. Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

ROT-SINERGIJA d.o.o. za gradnju i brodogradnju u Splitu zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava na poziciji: Voditelj/Voditeljica elektroradova na gradilištu. Radno iskustvo nije presudno, pa se prijavite klikom na link. Sretno!

Huck Finn Adventure Travel zapošljava djelatnika za poziciju: Turistički animator za aktivna putovanja u prirodi  za područje Dubrovnika i Dalmacije. Očekuje vas samo zabava na ovom poslu – jedrenje, bicikliranje, planinarenje, veslanje, vođenje i animacija turista, uglavnom iz engleskog govornog područja tijekom toplijeg dijela godine. Prijavite se klikom na link.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.