Sretno!

Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županijeFoto: Ilustracija/Pixaby
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 19. svibnja. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, komunikativnost i fleksibilnost, motiviranost za rad u prodaji te sklonost prema modi i modnim trendovima New Yorker. Prijavite se.

Aluflexpack zapošljava strojara 4 (m/ž) i radnika na selekciji otpada/ viličarista (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijaviti se možete najkasnije do 20. svibnja. Potrebna je srednja stručna sprema poželjno prometnog, trgovačkog smjera, radno iskustvo od najmanje godinu dana na sličnim ili istim poslovima, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office programima. Aplicirajte.

Tromilja benzin d.o.o. traži konobara (m/ž) u Lozovcu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz probni rad, redovita i sigurna primanja, rad u mladom timu, 1-2 slobodna dana u tjednu, edukacije i usavršavanje te napredovanje. Uvjeti su komunikativnost, entuzijazam, samostalnost u radu, otvorenost i spremnost za suradnju, fleksibilnost te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Perkov MCML zapošljava turističkog pratitelja na turističkom brodu (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete najkasnije do 20. svibnja. Očekuje se srednja stručna sprema bilo kojeg smjera, poznavanje stranih jezika, a poželjno je radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Studio M salon ljepote, obrt, traži frizera (m/ž) u Tribunju. Prijave su otvorene do 31.svibnja. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje na linku.

Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika i distributera kave (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete do 1. lipnja. Potrebna je srednja stručna sprema i radno mjesto u prodaji. Posao obuhvaća prodaju, distribuciju kave i aparata za urede i domaćinstva. Provjerite detalje ovdje.

Obonjan Rivijera d.d. traži nova pojačanja na pozicijama: stručni suradnik u prodaji (m/ž), stručni suradnik u marketingu (m/ž), radnik u odjelu logistike i nabave (m/ž), pomoćni radnik u tehničkoj službi i poslovima održavanja (m/ž), vrtlar (m/ž), domaćin-sobar-čistač (m/ž), nosač prtljage (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 23. svibnja. Potrebno je više osoba na navedenim pozicijama. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Felix Vodice j.d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) i fasadera (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 20. svibnja. Posao obuhvaća zidarske poslove, zidanje, žbukanje. Potrebna je KV zidar ili srednja stručna sprema te minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima. Provjerite više na linku.

Arch Idea d.o.o. zapošljava tehničkog crtača (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 1. lipnja. Posao obuhvaća razradu glavnog projekta, izvedbu projekta, troškovnika, snimanje postojećeg stanja, izradu etažnog elaborata. Poželjno je znanje Archicad-a. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Agro Maleš d.o.o. zapošljava agronoma animalne znanosti (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 21. svibnja. Posao podrazumijeva organizaciju procesa proizvodnje, vođenje HACCAP i izradu dokumentacije. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i visoka stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama: