Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijavite se najkasnije do 23.3. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

 

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 19.3. Aplicirajte.

 

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) za područje Dalmacije – Split, Šibenik, Zadar. Rok prijave je 17.3. Obvezno je prodajno iskustvo od dvije do pet godina te posjedovanje vlastitog automobila. Posao obuhvaća svakodnevni kontakt s postojećim klijentima, ostvarivanje novih poslovnih kontakata, proaktivno širenje tržišta i pronalazak novih kupaca, prezentaciju usluga i slično. Aplicirajte.

 

Studio Basis d.o.o. traži diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 31.3. Posao obuhvaća zadatke vođenja i nadzora građevinskih radova. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema građevinskog smjera s radnim iskustvom na navedenim poslovima. Poželjno je znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Saznajte kako aplicirati.

 

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Primoštenu, Trogiru, Rogoznici, Tisnu i Vodicama. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

 

Kameni zid d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 9.4. Posao obuhvaća vođenje gradilišta i građevinarske poslove. Potrebno je fakultetsko obrazovanje te radno iskustvo od tri godine. Provjerite više putem linka.

Tatami Trade d.o.o. zapošljava u Šibeniku i Rogoznici na pozicijama: general manager (m/ž), recepcionar – voditelj recepcije (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž) i sobar/ spremač (m/ž). Rok prijave je 15.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i relevantno radno iskustvo od minimalno dvije godine. Očekuje se poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Poslodavac nudi mogućnost daljeg napredovanja. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Vicko Sails zapošljava šivača (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 5.4. Posao obuhvaća šivanje tendi. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje o poziciji ovdje.

Pit Bull d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara sa licencom (m/ž) u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 2.4. Uvjeti su valjan liječnički pregled, obvezno posjedovanje zaštitarske licence ili licence za zaštitara. Radni zadaci uključuju poslove zaštitara osoba i imovine, čuvara javnih površina, zgrada i objekata. Više na linku.

Prehrambena industrija Vindija d.d. zapošljava punioce polica (m/ž) u Primoštenu, Pirovcu, Vodicama, Rogoznici i Murteru. Prijave su otvorene do 19.3. Potrebna je završena srednja škola bez obzira na smjer. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.