Prijavite se i sretno!

Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

DIV Grupa d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) i voditelja održavanja i tehnologije (m/ž) Kninu. Prijave su otvorene do 19.2. Posao obuhvaća vođenje i organizaciju proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada poslovođa i radnika, organizaciju i usklađivanje poslova operativno tehničke pripreme, proizvodnje i kontrole poštujući tehnički postupak i slično. Traži se viša ili visoka stručna sprema u tehničkoj struci, napredno poznavanje rada na računalu i minimalno godina dana radnog iskustva. Prijavite se.

 

Mayoko zapošljava terenskog komercijalista – dostavljača (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema s minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima, znanjem osnova komuniciranja i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Posao obuhvaća montažu modularnog namještaja i ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana radi izlaganja ili isporuke, prijem i obradu narudžbi, dosravu robe u zadanom roku, kontrolu ulaza i izlaza robe, redovni obilazak kupaca radi uzimanja narudžbi i slično. Provjerite više ovdje.

“Tropicana” zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i perač suđa (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave se zaprimaju do 9.3. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se poznavanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački) i osnova rada na računalu. Provjerite više na linku.

Miab traži pojačanje na pozicijama: monter strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) i  elektroinstalater – monter (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 22.2. Potrebno je najosnovnije poznavanje stranih jezika te je poželjno posjedovanje informatičkih znanja. Saznajte više ovdje.

Adriatic kamp d.o.o. traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Kruščica d.o.o. zapošljava voditelja odjela hrane i pića (m/ž), sobara (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica. Poslodavac očekuje radno iskustvo od dvije godine. Osiguran je smještaj. Provjerite ovdje kako ostvariti prijavu.

Termomont, obrt, zapošljava vodoinstalatera – instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Uvjeti su srednja stručna sprema vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizaije s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

DIM-MES d.o.o. zapošljava ekonomista – administratora (m/ž) za rad u Čavoglavama. Prijaviti se možete do 19.2. Traži se viša ili visoka stručna sprema. Posao obuhvaća obavljanje administrativnih poslova i poslova materijalnog knjigovodstva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Viva pekarski obrt traži pekara (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 24.2. Posao obuhvaća rad u proizvodnji pekarskih proizvoda. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema bilo kojeg smjera s minimalno godinu dana rada na sličnim ili istim poslovima. Smještaj je osiguran, a radni odnos se nakon probnog roka zasniva na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Vitić, obrt za iznajmljivanje, zapošljava vozača brodice za prijevoz putnika (m/ž). Mjesto rada je Srima, a prijave su otvorene do 28.2. Potreban je položen ispit za voditelja brodice. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Provjerite više ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.