Tražite posao? Ove tvrtke zapošljavaju, a vi birate rad u inozemstvu, blizu kuće ili iz vlastitog doma

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

SSM United Ship Management, tvrtka je koja trenutno ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25. travnja, pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

Draco d.o.o. firma je dobrih i poštenih ljudi! Broji 20 uspješnih godina djelovanja postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave, razvijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Trenutno proširuje svoj tim u mjestu Muć i u Solinu. Traže se radnik u proizvodnji, izolater, inženjer istraživanja i razvoja te specijalist lanca opskrbe. Provjerite željeni natječaj i prijavite se, najkasnije do 26. travnja.

Radnik d.d. ima raspisan natječaj na području Hvara gdje zapošljava strojara. No, ponuđene su i pozicije za rad diljem Hrvatske, pa ukoliko imate takve ambicije, provjerite link sa svim ponuđenim poslovnim prilikama. Rok je do 23. travnja, sretno!

FINA gotovinski servisi d.o.o. najveća je tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima. Poželjan je poslodavac i već četvrtu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Trenutno zapošljava više od 700 djelatnika, a za pojačanje tima traži djelatnika na poziciji: osoba za zaštitarske poslove. Mjesto rada je Split sa širom okolicom, a prijave se zaprimaju do 21. travnja. Više na linku.

DIV Grupa d.o.o. ima 4 raspisane pozicije u Kninu. Traže se tehnolog kemijske pripreme rada, bravar, zavarivač, radnik u vijčari. Prijave se zaprimaju do 26. travnja, a koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite klikom na link koji objedinjuje sve ponuđene pozicije.

Kumal S d.o.o., tvrtka koja više od 10 godina posluje na hrvatskom i inozemnom tržištu i zapošljava respektabilan broj radnika na nekoliko proizvodnih lokacija u Hrvatskoj, dodatno proširuje tim. Traži prodajnog predstavnika za rad na obalnoj Hrvatskoj. Imate li završenu srednju školu, znanje engleskog jezika, vješti ste na računalu i krasi vas godina dana iskustva, možda ste vi traženi kandidat. Provjerite detalje, aplicirajte

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera. Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Intertekstil Stanić d.o.o. zapošljava prodavača kućnog tekstila u Šibeniku. Ključni zadaci na ovom poslu obuhvaćaju posluživanje kupaca, rad na blagajni, zaprimanje robe, inventuru, odrađivanje akcija i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate minimalno SSS – trgovačkog smjera, a krasi vas trogodišnje iskustvo – aplicirajte.

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista i instalater alarmnih sistema. Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22. travnja.

RIDECAR d.o.o., tvrtka koja nudi usluge kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoz putnika i taksi usluge u novim i električnim vozilima, zapošljava referenta u poslovnici i studenta u poslovnici za područje Zagreba, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika. Uvjete prijave provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(FOTO: Ilustracija/Pixabay)


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.