Tražite posao? Nemojte propustiti ovih deset oglasa za područje Šibensko-kninske županije

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Ugostiteljski obrt Jadrija iz Šibenika traži 2 konobara (m/ž). Očekuje se da imate trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 23.07. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Marina Hramina d.o.o. zapošljava čistača (m/ž) za održavanje čistoće u ugostiteljskom objektu. Mjesto rada je otočić Ravni Žakan. Radi se o sezonskom poslu. Radno iskustvo nije potrebno, te je važnija motivacija za rad. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poduzeće Jaky – S planira zaposliti kuhinjskog radnika (m/ž) u Primoštenu. Minimalni uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu salata i održavanje čistoće u kuhinji. Prednost se daje kandidatima koji imaju radno iskustvo. Za više informacija kliknite na link.

Ugostiteljski obrt Panorama zapošljava perača posuđa (m/ž). Mjesto rada je Primošten, a rok prijave 19.07. Radi se o sezonskom poslu. Radno iskustvo se ne očekuje. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Spalato 4 You d.o.o. iz Vodica traži kvalificiranog kuhara (m/ž) ili osobu sa završenom srednjom školom bilo kojeg drugog smjera koja ima barem jednu godinu radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Smještaj je osiguran. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Vrata Krke d.o.o zapošljavaju kućnog majstora – domara (m/ž). Mjesto rada je Lozovac. Traži se svestrana osoba za sve vrste popravka u hotelu i restoranu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, ali očekuje minimalno 2 godine radnog iskustva. Ovaj natječaj je otvoren do 17.07. Kliknite na link za više informacija.

Cantabile d.o.o. traži čak 9 agenta u kontaktnom centru (m/ž) u Kninu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za odgovaranje na upite korisnika, provjeru informacija, preuzimanje narudžbi, pozivanje klijenata u svrhu prodaje proizvoda te za obavljanje drugih srodnih poslova. Očekuje se da imate iskustvo rada u telefonskoj prodaji te da ste uporni i željni napredovanja. Idealan kandidat je otvoren i uvjerljiv u komunikaciji, snalažljiv i ljubazan. Poslodavac nudi redovna primanja, dodatne bonuse, rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj okolini, profesionalnu edukaciju te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja. Ako ste zainteresirani kliknite na poveznicu.

Leć d.o.o. traži 2 spasilaca na plaži (m/ž) u Vodicama. Vaši zadatak bit će kontroliranje mora i plaže. Traži se SSS bilo kojeg smjera i završen tečaj za osposobljenost za spasioca na otvorenim vodama. Očekuje se i minimalno godina dana radnog iskustva na sličnom poslu. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Ferrum d.o.o. zapošljava čak 5 brodomontera (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 04.07. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, a potrebno je i radno iskustvo u trajanju od minimalno 3 godine. Poslodavac garantira odlične uvjete rada te pokriva troškove prijevoza. Kliknite ovdje za više informacija.

Vodoinstalaterski obrt Špina zapošljava pomoćnog vodoinstalatera (m/ž) u Kninu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 17.07. Za više informacija kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.