Tražite posao? Evo što se nudi u županiji ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i pronađite idealan posao za sebe.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Knin. Prijaviti se možete do 31. listopada. Traži se osoba sa završenom visokom stručnom spremom, magistar farmacije te uz to su za posao potrebne dobre organizacijske, koordinacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18. studenog. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavite se putem linka!

OPTIKA ERCEGOVIĆ zapošljava trgovca (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 25. studenog. Za posao je potrebna srednja stručna sprema i želja za radom te stjecanjem novih znanja jer radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se ovdje!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 6. studenog. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavite se ovdje.

KNAUF d.o.o. traži radnika skladišta i utovara (m/ž). Mjesto rada je Uzdolje, a prijave traju do 9. studenog. Poslodavac od kandidata očekuje poznavanje stranog jezika i zahtjeva srednju stručnu spremu dok radno iskustvo nije nužno. Prijavite se ovdje!

CCPORTER Sp. d o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 14. rujna. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu radnu opremu (osobno računalo i slušalice). Prijavite se!

GRAĐEVINARSTVO I USLUGE d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 25. studenog. Za posao nije potrebno radno iskustvo, samo spremnost na rad i usvajanje novih vještina. Prijavite se ovdje!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavite se putem linka!

OLYMPIA VODICE d.d. zapošljava recepcionera (m/ž) u Vodicama. Rok za prijavu je 21. studenog. Poslodavac zahtjeva jednogodišnje radno iskustvo, srednju ili višu stručnu spremu i znanje stranih jezika. Prijavite se!

LAGUNA TRADE d.o.o. traži servisera mehaničara (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave se zaprimaju do 31.10.2021. Potrebno je 2 godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.