Utoplite se od bure

Svakodnevne izmjene sunca i oblaka pred suhi vikend

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Još danas u većini predjela djelomice sunčano. Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura i sjeverni vjetar, podno Velebita i Biokova s olujnim udarima. U srijedu postupno naoblačenje do kraja dana u zapadnim krajevima s oborinama.

Na šibenskom je području jutros vedro s umjerenom burom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Murteru, Pirovcu i na Žirju 6 °C, u Šibeniku 5, u Vodicama , Bilicama i Rogoznici 4, u Kninu, Primoštenu, Oklaju i na Miljevcima 3, u Drnišu 2, a na Promini -1 °C.

U Dalmaciji danas djelomice sunčano. Puhat će umjerena i jaka bura i tramuntana, prema otvorenome moru sjeverozapadnjak pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 10 °C.

Na Jadranu sutra postupno naoblačenje, do kraja dana na sjevernom dijelu mjestimice s kišom. U četvrtak promjenjivo i pretežno oblačno uz kišu ili pljuskove s grmljavinom, koji ponegdje mogu biti jače izraženi. U petak razvedravanje, na jugu još u početku s kišom. U srijedu će puhati umjereno i jako jugo, koje će u četvrtak oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Na Jadranu za vikend većinom suho.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama: