Temperature do 16°C

Subota sunčana uz rijetke ‘oblačne epizode’. Idealna za boravak na zraku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predstoji nam još nekoliko dana stabilnog vremena na koje utječe anticiklona. Prevladavat će djelomice sunčano uz rijetke ‘oblačne epizode’. Puhat će slab do umjeren vjetar promjenjivih smjerova. Jutro je u unutrašnjosti, ali i uz obalu maglovito, podegdje uz rosulju, a  tijekom dana temperature zraka rasti će i do 17 °C.

Najniža temperatura zraka izmjerena je jutros u 7 sati i to 2°C Drnišu, Promina i ERvenik mjerili su 3°C , a Knin i Ružić 4°C . U Tribunju i Vodicama je izmereno 6°C, Pirovcu 7°C, 9°C bilo je u Šibeniku, Murteru  i Tisnom, a Rogoznica se probudila na čak 11 °C.

Na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti Istre do sredine idućeg tjedna ostaje pretežno oblačno, mjestimice sa slabom kišom. U našoj županiji, do kraja vikenda, ali još i u ponedjeljak  bit će sunčanije. Ipak, na moru i uz obalu stvarat će se  niska naoblaka koja se može zadržati veći dio dana.
U  utorak očekujemo, uz porast naoblake, ponegdje i malo kiše. Puhat će  slabo do umjereno jugo, sredinom zjedna jugozapadnjak i zapadnjak, a temperatura se neće značajnije mijenjati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: