Položeni vijenci

Skromno i dostojanstveno obilježen Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika sv. Mihovila

FOTO Grad Šibenik

Dan Policije i Blagdan njihovog zaštitnika sv. Mihovila, danas je skromno, ali dostojanstveno obilježen u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj.

Svim poginulim policijskim službenicima počast je odana polaganjem vijenaca i svijeća na spomen ploči i spomen parku poginulim pripadnicima specijalne policije ‘Jastrebovi’ te kod središnjeg križa na Gradskom groblju Kvanj.

Vijenac je u ime Grada Šibenika položio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, a vijence je položilo i izaslanstvo Šibensko-kninske županije na čelu sa županom Goranom Paukom, izaslanstvo PU šibensko-kninske na čelu s načelnikom Ivicom Kostanićem te predstavnici braniteljskih udruga dok je molitvu odrješenja molio je vojni kapelan don Darko Poljak.

Nakon polaganja vijenaca, u 9.30 sati započela je misa zadušnica u Katedrali.

Polaganje vijenaca kao i misa održali su se u kontroliranim uvjetima, poštivajući sve epidemiološke upute, a ove godine je izostao prigodni program i domjenak u sjedištu PU u Mandalini.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.