Šibenski portal časti zaljubljene: Ovo su pobjednici naše nagradne igre za Valentinovo!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U mjesecu ljubavi Šibenski portal odlučio je počastiti svoje vjerne čitatelje neodoljivom nagradnom igrom u kojoj su svi zaljubljeni imali priliku osvojiti genijalne i vrijedne nagrade! Dva sata wellness i spa tretmana u hotelu Life Palace u srcu Šibenika, večera u Restoranu Peškarija, posebno dizajnirani buket cvijeća iz radnje Vinke Karađole Cvite, te moderna borboleta narukvica iz Galerije Juraj Dalmatinac, odlaze u ruke četvero sretnika.

Vaš zadatak bio je poslati nam fotografiju koja prikazuje za vas poseban trenutak ljubavi, trenutak neizmjerne sreće koji ste ovjekovječili fotografijom odnosno fotku koja za vas simbolizira ljubav i zaljubljenost, a mi smo ih objavljivali u albumu na Facebooku.

Prvu nagradu, dva sata wellness i spa tretmana u hotelu Life Palace u Šibeniku, osvojila je Anita Perica čija je fotografija prikupila čak 352 lajka. Čestitamo! Na vama je samo da nazovete Life Palace ili ih posjetite u staroj gradskoj jezgri i dogovorite termin kad želite iskoristiti svoju nagradu.

anita perica

Kristina Gregov s prikupljenih 225 lajkova osvojila je večeru za dvoje u Restoranu Peškarija. Na vama je samo da dođete u redakciju Šibenskog portala na adresi Mesarske stube 1b poviše Dobrića po svoj poklon bon i potom u bilo koje vrijeme do kraja godine uživati u besplatnoj romantičnoj večeri za dvoje.

kristina gregov

Posebno dizajnirani buket cvijeća iz radnje Vinke Karađole Cvita odlazi u ruke Tomislava Vukova čija je fotografija osvojila 198 lajkova. Čestitamo Tomislavu koji svoju nagradu može preuzeti u redakciji Šibenskog portala do 15 sati ili nazvati 099 212 5797 i dogovoriti vrijeme preuzimanja buketa cvijeća.

tomislav vukov

Posljednju, ali ništa manje vrijednu nagradu, modernu borboleta narukvicu iz Galerije Juraj Dalmatinac, osvojila je Antonia Topić prikupivši 151 lajk. Čestitamo! Na vama je samo da posjetite Galeriju Juraj Dalmatinac, jer vaša vas nagrada čeka!

antonia topic

Čestitke još jednom sretnim dobitnicima, ali i svima koji su se igrali s nama Sretno vam Valentinovo!


Pratite nas i na društvenim mrežama: