Plenković ili Kovač?

Šibenski HDZ-ovci danas glasaju na unutarstranačkim izborimaFoto: Ilustracija/arhiva
Dusko Jaramaz/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Hrvatskoj demokratskoj zajednici danas su izbori za predsjednika stranke,  a članovi biraju između aktualnog Andreja Plenkovića te protukandidata Mira Kovača. Moguć je i drugi krug, koji je predviđen za iduću nedjelju, 22. ožujka. Izbori za gradska, županijska i općinska vodstva predviđeni za 5. travnja.

Nediljko Dujić, predsjednik Zupanijskog odbora HDZ-a, glasovao je na unutarstranackim izborima HDZ-a

Podsjetimo, šibenski gradonačelnik Željko Burić, inače predsjednik Gradskog odbora HDZ-a te predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić, najavili su svoje kandidature za još jedan mandat na tim funkcijama. Dujićev protukandidat je Branko Peran, bivši načelnik Uprave za zatvorski sustav, nekadašnji načelnik Policijske uprave šibensko-kninske, PU zagrebačke i aktualni predsjednik Mjesnog odbora Grebaštica Donja.

Željko Burić za novi mandat predsjednika Gradskog odbora borit će se s kandidatima za potpredsjednika Paškom Rakićem, Ivanom Vudrag i Mirkom Čekom, dok su kandidati za potpredsjednika u Županijskom odboru Danijel Mileta, Ivan Malenica, Josip Begonja i Robert Marić. Dujiću će se, dakle, na županijskoj razini suprotstaviti Branko Peran.


Pratite nas i na društvenim mrežama: