Pročelnica Ureda župana

Senka Bilać izabrana za tajnicu Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošćuFoto: arhiva

Senka Bilać, pročelnica Ureda župana, izabrana je za tajnicu Dalmatinske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću. U vodstvo Udruge, uz Bilać, izabrane su Ermina Duraj, Melitža Pavlek i Vlatka Vučić Marasović, a četiri  županijske stručnjakinje za odnose s javnošću povezuju godine poznanstva, ali i jedna ključna stvar – želja da se osvijesti važnost struke odnosa s javnošću u javnom sektoru.

Pročelnica ureda Župana Šibensko-kninske županije u javnom je sektoru dvadesetak godina, organizatorica je brojnih tribina, okruglih stolova, radionica, predavačica Škole protokola i voditeljica Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija koja okuplja sve stručnjake za odnose s javnošću regionalne samouprave.

– Vjerujem da napokon došlo vrijeme kada se valorizira vrijednost naše struke i ponosna sam što mogu biti dio toga. Uspjeh, prije svega, leži u međusobnoj suradnji, uvažavanju i poticanju i sretna sam što mogu reći da upravo to dijelim sa svojim kolegama. Odnosi s javnošću više nisu luksuz privatnog sektora, oni su potreba i kanal dvosmjerne komunikacije, zato o njima treba progresivno razmišljati – kaže Bilać.

 

Mario Aunedi Medek novi je predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a na mjesto zamjenice predsjednika HUOJ-a izabrana je Marina Bolanča, direktorica agencije Abeceda komunikacije. Udrugom uz njih upravljati i članice Upravnog odbora Andrea Čović Vidović, Željka Martinović i Melita Pavlek. Izbori su održani i za Nadzorni odbor čiji su novi članovi Marina Čulić Fischer, Ermina Duraj, Mario Petrović, Martina Pintarić i Ivana Tavra, kao i za Sud časti u kojem će djelovati Ljudmila Bratko Gašpić, Sanda Kuhtić Nalis, Katarina Leko, Alemka Lisinski i Zdeslav Milas. Novo vodstvo dobila je i Dalmatinska podružnica udruge koju će voditi Vlatka Vučić Marasović u suradnji sa Senkom Bilać na funkciji tajnice: Nova predsjednica Primorsko-istarske podružnice postala je Ermina Duraj dok je tajnica podružnice Danijela Bradamante.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.