Burić osvaja 47 posto

Restović: ‘Izvjestan je drugi krug i tome se posebno veselim’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Vrlo je izvjesno da će biti drugog kruga i tome se posebno veselim’, izjavio je kandidat SDP-a i NL-a Tonči Restović nakon objavljenih prvih neslužbenih rezultata za gradonačelnika Šibenika, prema kojima on i HDZ-ov Željko Burić idu u drugi krug.

– Nadam se da gradonačelnik neće i u drugom krugu izbjegavati sučeljavanje i razmjenu mišljenja kao što je to radio u prvom i da će sve Šibenčanke i Šibenčani moći čuti kakvu viziju grada nudi on, a kakvu ja, i da će moći procijeniti tko ima više energije i volje, a u krajnjem slučaju i odlučnosti da od Šibenika napravi jedan pravi mediteranski biser – kazao je Restović.

Podsjetimo, Burić prema dosad obrađenim biračkim mjestima osvaja 47 posto glasova birača, a Restović 18,9 posto. Hrvoje Zekanović je treći s osvojenih 10 posto glasova birača, a slijedi ga Petar Baranović, Ivo Glavaš, Mario Kovač i naposlijetku Davor Živković s osvojenih tek 2,1 posto glasova birača. Državno izborno povjerenstvo od 21 sat na svojim službenim stranicama iz trenutka u trenutak ažurira podatke.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: