Promjenjivo i nestabilno vrijeme obilježit će vikend

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Brze izmjene fronti, sunčanih i oblačnih razdoblja s povremenom, a u zaleđu i lokalno obilnijom kišom nastaviti će se i u danima vikenda.

Tijekom dana prevladavati će djelomice do pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za lokalne pljuskove, osobito u zaleđu. Navečer ponovno na cijelom području uz jače naoblačenje postoji mogućnost za kišu i lokalne grmljavinske pljuskove. Oštro će u noći prolazno zamjeniti umjeren zapadnjak, a tijekom dana slab vjetar promjenljivih smjerova. Noćne temperature zraka biti će u porastu, dok one dnevne neznatno niže u odnosu na danas i kretati se od 12 do 17 stupnjeva, piše Šibenik meteo.

Prvi dio nedjelje ponovno će biti dosta nestabilan uz kišu i grmljavinske pljuskove koja će prema jutru postupno prestati uz raskidanje naoblake i pretežno sunčano vrijeme. Navečer se ponovno očekuje porast naoblake, a na moru su mogući slabi pljuskovi. Uz slabe vjetrove promjenljivih, prema večeri slabo do umjereno jugo temperature zraka će biti neznatno niže u odnosu na prethodne dane i kretati se od 12 do 15 stupnjeva.


Pratite nas i na društvenim mrežama: