Premijer Plenković u Šibeniku održao radni sastanak s gradonačelnikom Burićem i županom Paukom

Premijer Andrej Plenković zajedno s ministrom zaštite okoliša i energetike Tomislavom Ćorićem i ministrom uprave Lovrom Kuščevićem održao je danas u Šibeniku radni sastanak sa gradonačelnikom Željkom Burićem, njegovim zamjenikom Danijelom Miletom, županom Gorano Paukom i predsjednikom županijskog HDZ-a Nediljkom Dujićem.

U Uredu župana gradonačelnik i župan upoznali su premijera o aktualnim projektima na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije te istaknuli dobru suradnju i podršku resornih ministarstava pri realizaciji projekata.

pl

Predsjednik Vlade izrazio je zadovoljstvom nizom gospodarskih i drugih pokrenutih projekata na području grada i županije.

Podsjetimo, premijer Plenković u Šibeniku će prisustvovati proslavi 29. rođendana lokalnog HDZ-a. Središnja proslava u šibenskom Kazalištu održat će se u  17 sati, a prije toga položit će vijence poginulim hrvatskim braniteljima kod spomenika na Baldekinu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.