Poslovi koji se trenutno nude na tržištu rada zbilja su genijalni! Zgrabite priliku i zaposlite se

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

ML System S.A., jedna od prvih europskih tvrtki koja može dizajnirati i proizvoditi BIPV proizvode (izgradnju integriranih fotonaponskih sustava), trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager – Croatia and Adriatic markets. Glavni cilj ove tvrtke je ponuditi alternativu standardnim građevinskim materijalima, koji osim građevinskih namjena proizvode zelenu energiju od sunčeve svjetlosti. U skladu sa strategijom širenja, nastoji se povećati prodaja na jadranskim tržištima. Mjesto rada: Hrvatska.  Prijavite se ovdje.

Venio Indicium d.o.o. zapošljava Programera u Splitu  za rad na razvoju poslovnih informacijskih sustava. Osoba bi sudjelovala u timu koji razvija/održava i implementira vlastiti ERP sustav i derivate nastale iz njega. Ako ste spremni na timski rad i učenje, a poznajete .NET i C# te rad s DevExpress, i uz to imate 3 godine iskustva, bez puno napora prijavite se i započnite svoj novi posao.

Mlinar d.d. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Pekara/Pomoćnog pekara u Šibeniku. Očekuje vas obavljanje svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda, kao i ostali poslovi po nalogu poslodavca. Provjerite detaljnije na linku.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila. Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Tifon ima raspisan natječaj za Gastro prodavača/Prodavača u Kolanu na otoku Pagu. Prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te priprema, izlaganje u prodajnom prostoru, prodaja i služenje hrane, zadaci su koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Prijavite se jednim klikom.

Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju ekskluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

ElektroMehanik Systeme d.o.o. na području cijele RH zapošljava Elektroinstalatera/ku. Opis posla uključuje industrijske instalacije, ožičavanje industrijskih elektroormara te kućne instalacije. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz (od sjedišta firme). Nudi vam se rad u dinamičnoj radnoj okolini, uz redovita i stimultativna primanja i mogućnost napretka. Prijave su na linku.

Pogled Naprijed zapošljava Naratora za dječje video – priče, za rad od kuće ili po dogovoru. Angažman je povremen i nezahtjevan, ali na duži vremenski period (po dogovoru). Kliknite na link i provjerite detalje.

Deltron d.o.o., jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, proširuje svoj tim i traži djelatnika za poziciju Diplomirani inženjer strojarstva. Nudi vam se  zdravo okruženje, uhodana organizacija, uvjeti za učenje i napredovanje. Opširnije provjerite na linku.

Jedriti svijetom d.o.o. traži Brodskog mehaničara/Električara za održavanje i servisiranje električne opreme na brodu, popravak i održavanje brodskih motora, poslove održavanja plovila, generalno. Trebate jednogodošnje iskustvo na ovim ili sličnim poslovima, a potrebno vam je i znanje engleskog jezika. Mjesto rada: Pirovac. Prijave su ovdje. Sretno!

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.