Pojačan promet duž Jadranske magistrale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

NOVO 20,21 sati
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkim središtima.
Na autocesti A1 na naplatama Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.
RANIJE
Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a kolone su i zastoj na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba. Kolona je duga oko 12 kilometara, a usporeno se vozi cijelom dionicom između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera, osobito pred čvorom Karlovac u smjeru Zagreba te od Jastrebarskog prema Bosiljevu, izvjestio je HAK
Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je prema graničnom prijelazu Macelj oko 2 kilometra, a povremeno se zatvara tunel Frukov Krč u smjeru Maclj. Zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 4 kilometra i dijelom se proteže na Istarski ipsilon. Na Krčkom mostu povremeno se vozi usporeno u oba smjera, a duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkim središtima vozi se usporeno.

Česti su zastoji u blizini čvorišta i odmorišta pa vozače molimo da održavaju sigurnosni razmak između vozila, poručuju iz HAK-.a

Zbog prometne nesreće u Gospiću, prekinut je promet Budačkom ulicom (DC50), a obilazno se vozi cestom Gospić-Smiljan-Klanac-Perušić i obratno.
Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
Na autocesti A4 Goričana-Zagreb zbog predmeta na kolniku ograničena je brzina između Ludbrega i Čakovca u smjeru Goričana.
Foto: arhiva/ilustracija

Pratite nas i na društvenim mrežama: