Ove tvrtke traže radnike raznih struka. Zaposlite se

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Tehno-Partner d.o.o., poduzeće koje se bavi veleprodajom ulja i maziva na području Hrvatske i Slovenije, proširuje svoj tim i zapošljava Komercijalnog predstavnika. Mjesto rada: Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zagrebačka, Sjeverna Hrvatska. Prijavite se brzom prijavom.

Elmatic GmbH Gebäudemanagement uspješna grupacija iz područja tehničkog upravljanja zgradama, s više od 800 suradnika i 20 lokacija u Njemačkoj, zapošljava na poziciji: Recruiter. Mjesto rada: home office u Hrvatskoj. Ukoliko izvrsno govorite njemački, imate administrativnu izobrazbu (korištenje računala i Office programa), smisao za organizaciju te imate iskustvo u području zapošljavanja, ovo je prilika za vas. Na linku su detalji.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Čistača u proizvodnom pogonu. Mjesto rada: Šibenik. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje. Prijaviti se možete putem linka.

Miele, 120 godina predvodnik u inovacijama vrhunskih kućanskih i ugradbenih uređaja, ima raspisan natječaj za radno mjesto: Mlađi prodajni predstavnik – Regija Jug. Ako ste angažirana, samostalna, odgovorna, opteretiva i fleksibilna osoba sa iskustvom u B2B prodaji i posjedujete izražene komunikacijske i prezentacijske sposobnosti, ovo je pozicija koja bi vas mogla interesirati. Sve detalje provjerite na linku i na vrijeme se prijavite.

Dating.com Group Limited zapošljava na poziciji Business Agent na području cijele RH. Ukoliko imate strast prema otvaranju vlastitog posla, krase vas komunikacijske i menadžerske sposobnosti, a odlično se koristite engleskim jezikom u govoru i pismu, prilika je ovo krojena baš za vas. Kliknite na link za više informacija.

Prima Commerce d.o.o., najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, proširuje svoj tim i u Zadru zapošljava na 3 pozicije. Dostavljač, Skladištar, Monter, pozicije su koje su vam na raspolaganju. Provjerite detalje za pojedine pozicije na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima čini Aluflexpack Grupu koja je integrirana u austrijsku grupu Montana Tech Components. Glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Product manager/Stručni suradnik u marketingu. Ukoliko imate VŠS/VSS ekonomskog smjera (poželjno marketing), minimalno jednogodišnje iskustvo i postignute rezulatate u marketingu, uz izvrsno poznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point), ovo je prilika za vas. Mjesto rada: Zadar i Umag. Klik na link za prijavu.

posao.hr (za klijenta) u Splitu zapošljava Administratora/icu. Vaš posao na ovoj poziciji uključuje vođenje i praćenje svih administrativnih poslova, komunikaciju sa strankama, kontakte sa stranim i domaćim partnerima. Opširnije potražite na linku, koji vas ujedno vodi i do brze prijave.

Lareto Grupa d.o.o. traži samostalnog prodajnog predstavnika gastro programa na području Makarske i okolice. Kao rezultat višegodišnjeg rada u svim segmentima ugostiteljstva danas tvrtka zastupa nekoliko brandova cjenjenih u gastro krugovima. Zanima vas ovo područje, uz to ste vješti u prodaji? Prijavite se brzom prijavom.

Hemmersbach GmbH & Co KG zapošljava na 6 pozicija u Splitu. Team Leader Inside Sales, Profiling Specialist/Telemarketing Specialist, Inside Sales Representative , dio su ponuđenih pozicija. Poslodavac je globalni pružatelj IT usluga. S više od 3.400 stalnih zaposlenika nudi usluge diljem svijeta u više od 190 zemalja. Ako želite biti dio uzbudljivih novih mogućnosti i profesionalno se razvijati, kliknite na link i prijavite se na željenu poziciju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.