Otvorene obilazne ceste

Orkanska bura zatvorila Dalmatinu za sva vozila, a Jadransku magistralu za kamione i autobuse

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zbog orkanskog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje uz obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina i  A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica uz obilazak je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar, javlja Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A6 Rijeka-Zagreb na dionici Kikovica-Čavle; Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog obilnijih padalina ponegdje se zadržava veća količina vode na kolniku. Upozoravamo na moguće odrone duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju. Podsjećamo vozače da pri smanjenim uvjetima vidljivosti na vozilima i tijekom dana moraju imajti uključena dnevna ili kratka svjetla te da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.