Dob i prebivalište novooboljelih objavljivat će se jednom tjedno

Ogroman porast novooboljelih u županiji, na liječenju je 58 osoba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 269 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Trenutno su 904 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 40 osoba, od kojih su četiri osobe na respiratoru, a u kninskoj bolnici trenutno se liječi 18 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2960 osoba.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 405 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

– Budući da je broj novooboljelih osoba u posljednjim tjednima eskalirao, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije nisu u mogućnosti obraditi podatke o dobnoj strukturi i mjestu prebivališta novooboljelih,  te o njima više neće svakodnevno izvještavati. Izvješće s podatcima o broju novooboljelih na području svake od jedinica lokalne samouprave Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije Stožeru civilne zaštite ubuduće će slati jednom tjedno, ponedjeljkom, za proteklih sedam dana. Stožer će potom izvijestiti javnost. Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera – priopćili su.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.