Loše vrijeme odgodilo otvorenje Trgića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zbog lošeg vremena odgođeno je otvorenje Trgića, nove Adventurine lokacije u Barakovićevoj ulici, pa će umjesto večeras biti otvorena  sutra s početkom u 19 sati.

U sklopu otvaranja nastupit će  stand-up komičar Vlatko Štampar kao prvi u nizu komičara okupljenih u zagrebački Lajnap kolektiv te već najavljeni Scifidelity Orchestra, kao i šibenski DJ Bake. Na Trgiću u 21 sat započinje i novi glazbeni program pod ravnanjem M.S.A.Q.-a naziva City Sessions, a pridružit će im se Boris Plazibat na saksofonu.

Podsjetimo, bogat program najavljen za sutra ide kako je i najavljeno, bez izmjena, pa vas sutra u 10 i 11 sati u Galeriji Matija očekuju dvije izvedbe Virkove predstave Čudnovati Snjegović i radionički program koji će biti nastavljen radionicom izrade ukrasa od balona u prijepodnevnim satima, dok je za 17 sati zakazana radionica Nacionalnog parka Krka na kojoj će biti izrađivane 3D čestitke. Program Parkića započinje u 11 sati u nastupom šibenskog dua Baby Kate&M, bit će nastavljeno Mini Božićnim Diskom za najmlađe s početkom u 19 sati, a u večernjim satima očekuje vas dugo iščekivani koncert najboljeg europskog tribute benda RHCP Real Tribute najavljen za 21 sat.


Pratite nas i na društvenim mrežama: