Vozite oprezno

Kolnici su mokri i skliski diljem zemlje, a probleme radi i magla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje ima i magle, a mogući su odroni.  Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.
Do 14. ožujka, od 11 do 15 sati, vozi se 17. Međunarodna etapna utrka „Istarsko proljeće” kroz Poreč, Funtanu, Vižinadu, Motovun, Marčanu i Umag. Za vrijeme trajanja biciklističkih utrka vozi se uz privremenu regulaciju prometa te su mogući povremeni zastoji i vožnja u koloni. Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i oprez.
13./14 ožujka 2021. godineod 23 do 00.15 sati (zbog otvaranja mosta za potrebe prolaza plovila rijekom Cetinom) biti će zatvorena državna cesta DC8 Omiš-Dubci preko mosta u Omišu. Obilazak za osobna vozila: Omiš-Gata-Blato n/C-Šestanovac-Dubci i obratno ili Split-Žrnovnica-Tugare-Gata-Blato n/C-Šestanovac-Dubci i obratno. Obilazak za teretna vozila: Split-Brnaze-Trilj-Cista Provo-Šestanovac-Dubci i obratno, javlja HAK

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.