U petak jugo

Još jedan sunčan, ali hladan dan u Dalmaciji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sljedećih će dana novi snijeg u unutrašnjosti i jaka bura na Jadranu uglavnom izostati, ali ne i hladnoća. Hladna će jutra biti i u prevladavajuće sunčani utorak i srijedu, ponegdje i u četvrtak, pri čemu će dnevna temperatura iz dana u dan ipak rasti.

Na šibenskom je području jutros vedro sa slabom burom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Rogoznici i na Žirju 1 °C, u Jezerima 0, u Murteru i Pirovcu -1, u Šibeniku i Vodicama -2, u Skradinu, Žaboriću i na Promini -3, u Bilicama, Primoštenu i Oklaju -5, na Miljevcima -7, u Kninu -8, a u Drnišu -9 °C.

Nakon jutarnjih ‘minusa’ na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, dnevna temperatura zraka danas se očekuje između 5 i 9 °C, uz obilje sunca. Bura će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadni vjetar.

Jugozapadnog vjetra u četvrtak će biti i na Jadranu, a u petak će okrenuti na jugo zatim i na buru. Pritom na Jadranu sutra još uglavnom sunčano uz mogućnost za nisku naoblaku i maglu na sjevernom dijelu, a od četvrtka posvuda postupno naoblačenje, u petak mjestimice s kišom,

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama: