Prijavite se

Grad Šibenik raspisao natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na PodimaFoto: Ilustracija/arhiva

Grad Šibenik raspisao je javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi radi izgradnje gospodarsko-poslovnog i gospodarsko-proizvodnog sadržaja. Riječ je o parcelama površine 10 tisuća te 9.933 četvorna metra za koje se od potencijalnih kupaca očekuje ponuda od najmanje pet eura po četvornom metru.

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti gospodarsko-poslovnog ili proizvodnog tipa koje zadovoljavaju uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom.

Rok za dostavu ponuda je 30 dana od 13. ožujka, a javno otvaranje ponuda bit će 14. travnja 2020. u 10 sati u prostorijama šibenske gradske uprave.

Zainteresirani ponuditelji natječajnu dokumentaciju mogu otkupiti i preuzeti u Upravi gradske tvrtke ‘Podi Šibenik’, Velimira Škorpika 17b (Poduzetnički inkubator Šibenik) svakog radnog dana od 8 do 15 sati.

Najboljim ponuditeljem smatrat će se onaj koji je do zadnjeg dana roka predao potpunu ponudu sa svom traženom dokumentacijom sukladno uputama, Općim i posebnim uvjetima te tako ostvario najveći broj bodova.

Natječaj pogledajte OVDJE. 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.