FOTO Valentinovo u Šibeniku: ‘Još uvijek sam zaljubljen u svoju suprugu’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dan zaljubljenih odnosno Valentinovo tradicionalno se obilježava 14. veljače pa smo odlučili provjeriti navike Šibenčana na taj dan.

– Ma sjetim se ja žene i ostalim danima, ali evo ipak poklonit ću joj ružu danas kao mali znak pažnje i kao podsjetnik da sam još zaljubljen u nju – priča nam romantični Dražen dok kupuje cvijet za svoju suprugu.

_MG_5030

Cvjećari danas imaju više posla nego inače, a prednjači prodaja ruža.

– Dobro nam ide danas i moram priznati da muškarci više kupuju tako da se i ja nadam poklonu – rekla nam je to Gorana iz cvjećarnice ‘Gorana’ na pijaci.

Neki pak imaju drugačiji pogled na Valentinovo i smatraju da to nije samo dan zaljubljenih nego dan ljubavi prema svima.

– Evo kupujem baš buket za sina i nevjestu. Jako ih volim, znate danas vam je dan svih koji vole nekoga, a svi bi se trebali voljeti uvijek. Na koncu, što je to uopće ljubav – zapitala se tajnovita Šibenčanka.

_MG_5042

Davor Flajšman iz Črešnjeva kraj Varaždina koji ima svoje gospodarstvo već desetak godina dolazi u Šibenik za Valentinovo i prodaje cvijeće.

– Dečki danas više kupuju, a to vam je tako, kad zabrljate onda kupite cvijeće. Sad smo mirni do Dana žena i tako u krug – kroz šalu će Davor dok se sprema uslužiti nove mušterije.

_MG_5037

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.