Bura zatvorila autoceste i Jadransku magistralu za sva vozila osim automobila

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, javlja Hrvatski autoklub. Za sav promet osim osobnih vozila zatvorena je i autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica uz obilazak za ostale skupine vozila preko Gornjeg Jelenja, starom cestom kroz Gorski kotar, Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, DC1 Udbina-Gračac, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na dionici Jadranske magistrale Bakar-Karlobag te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na autocesti Rijeka-Zagreb vidljivost je smanjena zbog magle između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.